vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Jongdierendag DPKV 2014

Jongdierendag DPKV 2014

13 september 2014
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

Zaterdag 13 september 2014 organiseert de Dubbeldamse Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging (DPKV) haar jaarlijkse jongdierendag. De keuring zal worden gehouden in de kantine van het Wellantcollege MBO Dordrecht .
Fokkers van jonge kippen, konijnen en cavia’s (geboren in 2014) showen hun dieren en deze worden gekeurd door erkende keurmeesters en van een predikaat voorzien. Maar deze dag is niet alleen voor fokkers interessant. Belangstellenden zijn ook meer dan welkom en kunnen genieten van de grote verscheidenheid aan dieren.

Bent u van plan om een dier aan te schaffen of bent u reeds in het bezit van een dier en heeft u vragen dan is een bezoekje aan de tentoonstelling zeker zinvol. Gedurende de tentoonstelling zijn er altijd fokkers aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden en u alles kunnen vertellen over de huisvesting, voeding en verzorging van de dieren.
Dit jaar wordt er tijdens de prijsuitreiking een verloting georganiseerd  met leuke prijsjes. De opbrengst van deze verloting komt ten goede van de vereniging.

U bent dan ook van harte welkom op onze mooie locatie aan het Wellantcollege in Dordrecht om de fraaie dieren te bewonderen. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.
Wij zullen er alles aan doen om ook dit jaar de tentoonstelling weer tot een groot succes te maken. Uw bezoek zal daaraan zeker een bijdrage leveren.

De keurmeesters beginnen om 9:30 uur met de keuring van de dieren en om circa 15:00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Iedereen is van harte welkom om dit bij te wonen en de toegang is vrij.

De tentoonstellinglocatie is in de kantine van het Wellantcollege MBO aan de Chico Mendesring 825, 3315 WX Dordrecht. 

Info

Organisator:

Adres:

DPKV

Wellantcollege MBO

Deel dit bericht met je vrienden!