vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Groots Korenconcert in Sfeervolle Grote Kerk van Dordrecht

Groots Korenconcert in Sfeervolle Grote Kerk van Dordrecht

13 september 2014
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

De imposante, monumentale en tegelijk sfeervolle Grote Kerk van Dordrecht is op de Open Monumentendag 2014 het decor van een uniek en groots Korenconcert. In dit eeuwenoude gebouw klinken liederen met een nóg oudere boodschap op een manier die de harten van mensen in de 21e eeuw raakt.

Het Christelijk Gemengd Koor ‘Deo Cantemus’ o.l.v. Cor de Haan en het Christelijk Nationaal Koor o.l.v. Jacob Schenk staan garant voor dit bijzondere concert. De beide koren brengen eigen liederen ten gehore en zullen ook gezamenlijke werken uitvoeren. Verdere medewerking wordt verleend door André de Jager (orgel) en door Jacob Schenk (panfluit).

Het korenconcert wordt gehouden op zaterdag 13 september 2014 in de Grote Kerk van Dordrecht (Lange Geldersekade 2, 3311 CJ). Aanvang: 20:00 uur (kerk open: 19:30 uur). Toegangskaarten zijn te bestellen via de website van ‘Deo Cantemus’ en zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk (volwassenen: € 5,- | kinderen tot en met twaalf jaar: € 2,50). Voor meer informatie: www.deocantemus.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Deo Cantemus

Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2

www.grotekerk-dordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!