vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

“ToBe gaat Vreemd” met Thom van der Kooij

12 september 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof 27 in Dordrecht. Dit is al weer het vijfde seizoen van deze succesvolle samenwerking. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een semi-akoestische setting met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek.

Vrijdag 12 september wordt om 20.00 uur ingeleid door onze huismuzikant. Om half negen start het optreden van singer-songwriter Thom van der Kooij uit Rotterdam. Op zijn dertiende is Thom begonnen met het spelen van gitaar en het schrijven van zijn eerste liedjes. Kort daarna heeft hij samen met zijn jeugdvrienden de band Ablaze opgericht. Met Ablaze trad hij regelmatig op en bracht hij twee EP's uit: 'Colourless' (2006) en 'Ablaze' (2008). De band trad onder andere op in zalen als Het Paard van Troje in Den Haag en P60 in Amstelveen. Op dit moment is Thom bezig aan de opleiding 'songwriting' op het Rotterdams Conservatorium . Daarnaast is hij druk met het schrijven van liedjes voor zijn nieuwe EP die binnenkort uitkomt. Thom schrijft pakkende songs over onderwerpen die een groot publiek aanspreken.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Café De Vreemde Eend

Bagijnhof 27

www.devreemdeeend.nl
Deel dit bericht met je vrienden!