vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Gratis proefles schilderen bij Hoekatelier in de wijk Reeland

Gratis proefles schilderen bij Hoekatelier in de wijk Reeland

10 september 2014
Van woensdag 10 september 2014 tot en met zondag 28 september 2014De creatieve teken- en schilderwerkplaats ‘Hoekatelier’ start woensdag 10 september 2014 weer met de schildercursussen portretschilderen en vrije expressie.

De cursussen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden en worden gegeven op woensdagavond en op vrijdagochtend. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar; het is mogelijk om in te stromen of gebruik te maken van een gratis proefles.
Data proeflessen: 10/9, 12/9, 17/9, 19/9, 24/9 en 26/9.

Remco van Hoek, beeldend kunstenaar en leraar beeldende vorming op het VMBO, is begin januari 2011 gestart met zijn eigen atelier onder de naam Hoekatelier in het CS gebouw in Dordrecht.
Remco verzorgt diverse cursussen, kinderfeestjes en workshops. Ook maakt hij - in opdracht- diverse muurschilderingen en verkoopt eigen werk. Inmiddels heeft hij zijn eigen atelier aan huis gebouwd in de wijk Reeland; Hoekatelier staat in een inspirerende tuin en heeft een idyllische uitstraling.

Aanmelden en meer informatie
Voor aanmeldingen kunt u contact opnemen via het mailadres remco@hoekatelier.nl of een bericht achterlaten op het nummer +31630629858.  Meer informatie is te vinden op:  www.hoekatelier.nl

Deel dit bericht met je vrienden!