vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Nudge bijeenkomst

Nudge bijeenkomst

08 september 2014


Opnieuw & Co en de toekomst van hergebruik van goederen
Kringloopbedrijf Opnieuw & Co en de Vrienden van Nudge Drechtsteden, hét duurzame bedrijvennetwerk van de regio Drechtsteden, organiseren woensdag 17 september een netwerkbijeenkomst voor bedrijven waarbij de toekomst van hergebruik van goederen centraal staat.
Bij Opnieuw & Co werken meer dan 200 mensen waar volop kansen worden geboden voor sociale werkgelegenheid.  Daarnaast verwerken ze op jaarbasis ruim 2400 ton goederen waarvan ruim 91% wordt hergebruikt. Tijdens de bijeenkomst worden toekomstige ontwikkelingen waar Opnieuw & Co mee te maken heeft met elkaar besproken, zoals de participatiewet, de circulaire economie en de retail & het creëren van beleving. Hierbij is een nauwere samenwerking weggelegd met het bedrijfsleven. In het programma worden bezoekers tevens rondgeleid en hebben voldoende gelegenheid tot netwerken.  
Het programma zal aanvangen om 15.00 uur en uiterlijk om 18.00 uur worden afgesloten. Bedrijven uit de regio zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan de bijeenkomst. U kunt zich aanmelden t/m uiterlijk 11 september 2014 door uw reactie te mailen naar thirza@nudge.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Opnieuw & Co

Opnieuw & Co

Deel dit bericht met je vrienden!