vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Internationale dag van de fysiotherapie

Internationale dag van de fysiotherapie

08 september 2014
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Op maandag 8 september is de Internationale dag van de fysiotherapie. U bent van harte welkom om tussen 14.00 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen in De Prinsemarij Fysio BV.

De praktijk is gevestigd in Nieuw Krispijn. Samen met vier andere disciplines vormt de praktijk het Gezondheidscentrum “De Prinsemarij”. Door de gezamenlijke huisvesting en de onderlinge samenwerking en afstemming kunnen wij u snel de juiste zorg bieden.

Voor optimaal herstel van bijvoorbeeld rugklachten, knieklachten of een sportblessure is vaak goede begeleiding nodig. Ook als er geen klachten aanwezig zijn kan goede begeleiding bij het bewegen gewenst zijn.

Info

Organisator:

Adres:

De Prinsemarij

de Prinsemarij

Deel dit bericht met je vrienden!