zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Proeflesweek Dans

Proeflesweek Dans

08 september 2014
Van maandag 08 september 2014 tot en met zaterdag 13 september 2014


Dansen geeft energie! Iedereen beweegt op zijn eigen manier. Kom naar de proeflesweek Dans van maandag 8 tot en met zaterdag 13 september en vind de dansstijl die bij je past. Al vanaf 2 jaar kun je bij ToBe danslessen volgen bij de cursus Peuterdans. De lessen vinden plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Op www.tobe.nl vind je het rooster van de proeflesweek. Zeker van een plekje in de les? Stuur dan van tevoren een mail naar klant@tobe.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting 'To Be'

Dordrecht

613 31 44

info@stichtingtobe.nl www.stichtingtobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!