zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Green Running in de Hollandse Biesbosch

Green Running in de Hollandse Biesbosch

06 september 2014
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Regelmatig rennen of duurlopen in de natuur is een beproefd middel om je hoofd leeg te maken en tegelijkertijd aan je conditie te werken. Met Green Running loop je op zes aansluitende zaterdag ochtenden in een klein groepje op  gevarieerde looproutes in de Hollandse Biesbosch. Geen conditie en twijfel je of je het aankan? Juist dan is Green Running iets voor jou. De coaching is in handen van Jaap van Gelderen van Runningtherapie Dordrecht.  De kosten bedragen 85 Euro voor zes duurloop-sessies. Meer informatie of aanmelden via  www.greenrunning.nl  of bel: 078 6454596 .

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Biesbosch Glamping

Safaritenten van Biesbosch Vitaal Baanhoekweg 25

078 6454596

info@biesboschvitaal.com www.biesboschvitaal.com
Deel dit bericht met je vrienden!