vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Tobe gaat vreemd met Sebastiaan Benjamin

Tobe gaat vreemd met Sebastiaan Benjamin

05 september 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Deze vrijdagavond wordt om 20.00 uur ingeleid door onze huismuzikant Emma Thwaite. Om half negen begint de hoofdact. Sebastiaan Benjamin is een singer-songwriter afkomstig uit Dordrecht. Hij vangt zijn hersenspinsels in pakkende melodielijnen, ondersteund door zijn kabbelende gitaarspel. Zijn niet alledaagse stemgeluid nodigt uit tot luisteren. Zijn eigenzinnige teksten geven stof tot nadenken. Sebastiaan neemt je mee terug naar de essentie van zijn creaties; een boodschap verpakt in een mooie harmonie.
Rond 21.30 uur leidt Emma de  jam sessie en het open podium in.

Info

Organisator:

Adres:

Café De Vreemde Eend

Bagijnhof 27

Deel dit bericht met je vrienden!