zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Bibelot en Popcentrale rocken samen het nieuwe seizoen in

Bibelot en Popcentrale rocken samen het nieuwe seizoen in

05 september 2014


De Popcentrale en Bibelot rocken het seizoen in met een diverse mix van stijlen verdeeld over de Poplounge, Talent, Power en Main Stage tijdens Open Up op vrijdag 5 september. Van stevige garagerock en dansbare indie naar singer-songwriters en blazende bassen. Laat je verrassen door veelbelovende acts en aanstormend talent.

Sfeer proeven
Ga los op vieze en vuige klanken van de Fake O’s en gerse rock ’n roll dj’s in de Talent Stage of ga helemaal op in je eigen wereld met Silent Disco in de Poplounge. Luister naar de leukste bandjes als Adam & The relevants en Brandwerk in de Power Stage. En spring mee op de Bazzookas in de Main Stage! Oftewel kom de sfeer van het nieuwe seizoen proeven tijdens Open Up. 

Ticketinformatie
Tickets: € 8,00 voorverkoop, 10,00 deurverkoop. CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: maandag t/m woensdag van 15.00 uur tot 18.00 uur, donderdag t/m zaterdag van 15.00 uur tot 20.30 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Poppodium Bibelot en Popcentrale

Energiehuis

www.bibelot.net
Deel dit bericht met je vrienden!