Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'DMHC Dordrecht start het seizoen met Rabobank Drechtsteden Trophy'
30aug 2014

DMHC Dordrecht start het seizoen met Rabobank Drechtsteden Trophy

Van zaterdag 30 augustus 2014 tot en met zondag 31 augustus 2014.

Hockeyclub DMHC Dordrecht start het seizoen met Rabobank Drechtsteden Trophy op 30 en 31 augustus

De vakantieperiode is nog niet voorbij, maar bij Hockeyclub DMHC is men druk bezig met de voorbereidingen voor een groots hockeytoernooi op zaterdag 30 en zondag 31 augustus a.s. Tijdens dit toernooi gaan 8 damesteams en 8 herenteams strijden om de Rabobank Drechtsteden Trophy.  

Bij de dames komen de teams uit Groningen, Castricum, Vleuten, Berkel-Enschot, Heerlen, Groenekan en Heiloo. Bij de heren doen teams mee uit Prinsenbeek, Barendrecht, Gouda, Ypenburg, Roosendaal, Drunen en Schijndel. Dames 1 en Heren 1 van DMHC vinden het een hele eer deze teams op de hockeyvelden van DMHC te mogen ontvangen.

Lijkt het u leuk om bij deze hockeywedstrijden te komen kijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom op de Schenkeldijk in Dordrecht.  

Over Hockeyclub DMHC
Hockeyclub DMHC, opgericht in september 1925, heeft een enorme groei doorgemaakt en is nu met 1.000 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid. De club beschikt over 4 hockeyvelden, waaronder – als enige club in de regio – twee moderne semi-watervelden.
Velen hebben bij Hockeyclub DMHC hun eerste hockeyervaring opgedaan en hebben vele jaren bij deze club gespeeld, waaronder Herman Kruis, de voormalige trainer van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch en voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam.

Beeldmateriaal © DMHC

Contactinformatie:
Locatie: Hockeyclub DMHC
Organisator: Hockeyclub DMHC


Deel dit bericht met je vrienden!