maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

'Laat je handen wapperen' in het Energiehuis

'Laat je handen wapperen' in het Energiehuis

18 juli 2014
Van vrijdag 18 juli 2014 tot en met vrijdag 18 juli 2014
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur


Woensdag 16 juli om 14.00 uur wordt de eerste Kunst en Design tentoonstelling geopend door Ferdinand Sikken in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. De locatie is lokaal 007 tegenover de centrale balie. Deze tentoonstelling loopt t/m donderdag 31 juli en is iedere werkdag te bezichtigen van 09.00 uur - 17.00 uur in het Energiehuis.

Cursisten van de ToBe cursus Handen Wapperen van Barbara Rinses tonen hun werk. Dit jaar hebben Barbara Rinses en haar team zich laten inspireren door de kunst van de Kwakwaka” wakw indianen. Het gaat hier vooral om houten dierfiguren en tekeningen uit hun oorspronkelijke mythen. In ieder beeld valt steeds iets nieuws te ontdekken en het bestuderen van deze kunst is een avontuur op zich. Het is een uitdaging om dit samen met de jongeren in een werkstuk tot uitdrukking te brengen. Na jarenlang geëxposeerd te hebben in de Berckepoort is het dit keer de 1e keer dat de expositie van Handen Wapperen in het Energiehuis getoond wordt. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!