maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Puur Dordrecht

Puur Dordrecht

13 juli 2014
Van zondag 13 juli 2014 tot en met zondag 13 juli 2014
Van 12:00 uur tot en met 17:30 uur

Puur Live (popmuziek in zijn puurste vorm)

Op 13 juli organiseert lunchroom Puur haar eerste “Puur Live” middag. Tijdens deze editie zullen twee bekende Dordtse muzikanten Parelvet (Ron Smith) en Randy Derkhof optreden. Mooie popliedjes gespeeld op akoestische instrumenten in een intieme setting. Popmuziek in zijn puurste vorm.
Parelvet is de alter ego van singer-songwriter Ron Smith, ook  wereldberoemd in Dordrecht als gitaarman van surf-cocktail band Koko en van soulband the Soul Snatchers. Parelvet  speelt een mash up van bluesy rock & roll, tranentrekkende country-folk en andere hartverscheurende melancholia.

Zanger, gitarist en songwriter Randy Derkhof  heeft de liefde voor muziek met de rijstlepel meegekregen. Als 4 jarige luisterde hij al graag naar onder andere Elvis, country & Western, Hawaimuziek, Krontjong, Big Bandjazz, The Beatles en The Stones. Hij leerde al vroeg ukulele en later ook gitaar spelen en treedt inmiddels al ruim 25 jaar in het professionele circuit op.

Puur is een nieuwe plek in Dordrecht waar je heerlijk kan genieten van een goede kop koffie of thee, zoetigheden of een lunch in huiselijke sfeer. Er is een uitgebreide vegetarische kaart met daarop glutenvrije, lactosevrije, veganistische, suikervrije en veelal huisgemaakte producten. Puur zal met enige regelmaat een programma brengen van singer-songwriters en instrumentalisten die hun liedjes in een eenvoudige akoestische setting zullen spelen.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Puur – Eten & Drinken

Voorstraat 171

www.puurdordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!