maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Popcentrale sluit seizoen af

Popcentrale sluit seizoen af

12 juli 2014
Van zaterdag 12 juli 2014 tot en met zaterdag 12 juli 2014
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

De Popcentrale sluit seizoen 2013/2014 aanstaande zaterdag 12 juli af met Reggae Central. Dit dubbelconcert van Prince Alla en Teddy Dan zal een must zijn voor elke reggae liefhebber. Na dit weekend zal de Popcentrale haar deuren sluiten voor de zomerstop. In de eerste week van september zal de programmering voor seizoen 2014/2015 van start gaan.

Prince Alla is een Jamaicaanse rastazanger die sinds de jaren zeventig actief is. Hij maakte reggae classics zoals Stone,  Bosrah en Bucket Bottom. In recenter jaren werkte hij samen met o.a. Jah Shaka en Jah Warrior. Dit jaar maakte producer Max Powa nog een dubstep versie van Stone. Prince Alla zal zaterdag voor het eerst in Dordrecht optreden en hierbij begeleid worden door de Dordtse reggaegroep Dreadless.

Teddy Dan verhuisde van Jamaica naar Engeland en woont nu al enkele jaren in ‘Rasta town’ Shasamane in Ethiopië. Hier nam hij twee platen op: Kings High Way (2006) en Outta Shasamane (2012). Een optreden van Teddy Dan buiten Ethiopië is zeer zeldzaam. Reggae Central is dan ook zeer trots dat deze diep spirituele man op 12 juli naar de Popcentrale zal komen. Reken op een subliem reggaeconcert onder begeleiding van de al even sublieme Belgische ‘Irie Vibes Band’.

Kom mee en sluit het seizoen in stijl af met dit prachtige dubbelconcert. Wees op tijd; er zijn slechts 100 kaartjes beschikbaar.

De seizoensafsluiter met Reggae Central vindt plaats op zaterdag 12 juli. De deur gaat open om 20:30, tickets kosten € 8,- aan de deur en € 7,50 in de voorverkoop.
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Popcentrale

Dordrecht

www.popcentrale.nl
Deel dit bericht met je vrienden!