maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Concert Talentenklas ToBe en SKVR

Concert Talentenklas ToBe en SKVR

11 juli 2014
Van vrijdag 11 juli 2014 tot en met vrijdag 11 juli 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op vrijdagavond 11 juli vind een uniek talentenconcert plaats. De ‘Talentenklas’ van ToBe cultuurcentrum en de SKVR uit Rotterdam geven voor de eerste maal een gezamenlijk concert. Aanvang is 20:00 uur, in het Energiehuis, zaal Ketel 1, Noordendijk 148 in Dordrecht. Toegang is gratis.

Het programma bestaat uit veel verschillende klassieke muziekstukken uitgevoerd door jonge leerlingen van de beide talentenklassen van zowel ToBe als de SKVR. Op beide afdelingen Muziek is de mogelijkheid  om een extra leergang te volgen voor talentvolle leerlingen qua aanleg en studiezin. Enkele ToBe-leerlingen die actief zijn in de Talentenklas zijn ook actief in het DrechtstedenJeugdOrkest (DJO).

Muziektheorie, muziekgeschiedenis en ook compositielessen behoren tot de lessen. Verder wordt veel aandacht besteed aan samenspel en kamermuziek. Op deze avond hoor je presentaties op piano, harp, klarinet, accordeon, viool en altviool. Bijzonder is een compositie voor een gelegenheids-ensemble van alle SKVR leerlingen. Ben je geïnteresseerd in extra talentontwikkeling op het gebied van muziek bij ToBe of SKVR? Dan is dit een goede gelegenheid eens te komen luisteren.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting 'To Be'

Energiehuis, Ketel 1

613 31 44

info@stichtingtobe.nl www.stichtingtobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!