maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Europese Jeugd Zwemkampioenschappen

Europese Jeugd Zwemkampioenschappen

09 juli 2014
Van woensdag 09 juli 2014 tot en met zondag 13 juli 2014


Pieter van den Hoogenband, Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk. Voor deze Nederlandse zwemhelden begon de internationale opmars op de Europese Jeugd Kampioenschappen (EJK). Dit jaar, van 9 tot en met 13 juli, is Dordrecht trotse gastheer van de EJK: 43 Europese landen en 510 deelnemers proberen in het zwembad van de Sportboulevard eeuwige roem en medailles te veroveren. Daarnaast zullen tussen de series en finales door Challenger wedstrijden gehouden worden waarbij zwemmers uit het oranje team van de KNZB een van de laatste tickets kunnen bemachtigen voor de EK in Berlijn! Kortom: vijf dagen absolute topsport in Dordt!

Info

Organisator:

Adres:

EJK

Sportboulevard

Deel dit bericht met je vrienden!