maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Extra concert in Energiehuis

Extra concert in Energiehuis

09 juli 2014
Van woensdag 09 juli 2014 tot en met woensdag 09 juli 2014
Van 19:00 uur tot en met 20:30 uur

Woensdag 9 juli is er een speciaal concert in het Energiehuis in Ketel 1 in Dordrecht om 19.00-20.30 uur.
Er komt een fantastisch duo uit België spelen; a Touch of Latin Duo, met Ann Vancoillie op viool en Juan Pablo Lopez Recabarren op gitaar http://www.annvancoillie.com/violin-and-guitar.html Zij zullen hun nieuwe CD presenteren, die tevens na afloop te koop zal zijn.
 
Ook zal Duo Corcova (Laura van de Woord, viool en Jeroen Hobbel, gitaar http://www.freewebs.com/duocorcova/) spelen, Duo Corcova maakte in 2012 hun debuut CD en een nieuwe CD is in de maak. De muziek die gespeeld zal worden bestaat uit Zuid-Amerikaanse muziek.

De toegang is gratis!
 
De foto van Duo Corcova is gemaakt door Bea Kolk.

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!