maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

DOOR Bookswop: boekenruilwinkel voor één dag

DOOR Bookswop: boekenruilwinkel voor één dag

06 juli 2014
Van zondag 06 juli 2014 tot en met zondag 06 juli 2014
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

DOOR houdt van lezen, en hoe! Maar soms is haar kast wel erg vol! Of zou ze graag zien dat ze een ander blij kon maken met de boeken die haar niet passen. Daarom houdt DOOR een Bookswop; een grote boekenruil. DOOR doet dit op de dag van de Dordste Boekenmarkt op zondag 6 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur. Iedereen is welkom om gelezen boeken te komen ruilen voor iets nieuws. De formule is simpel: je neemt je oude boeken mee, die worden ‘gewaardeerd’ door DOOR. De waarde van je boek krijg je uitbetaald in fiches, waarmee je vervolgens kan gaan neuzen in het aanbod tweedehands boeken. (Uiteraard ben je ook welkom zonder oude boeken, dan mag je tegen een kleine betaling boeken uitkiezen.)

Geniet van de ‘literaire aankleding’ van de DOOR Bookswop, drink spraakwater in onze minibar en vraag onze boekenexpert al jouw dringende boek-vragen. In de boekenbioscoop kun je tenslotte even bijkomen van je avontuur. Natuurlijk zou DOOR DOOR niet zijn als er niet de inspirerende STIFTGEDICHT-workshop te volgen was! DOOR wenst je alvast veel leesplezier en ziet je graag tijdens de boekenmarkt op Voorstraat 142-144, de verblijfplaats van DOOR; een creatieve broedplaats in Dordrecht.

Toegang: gratis
Tijdstip: zondag 6 juli, 10.00-17.00 uur
 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

DOOR Dordrecht

Voorstraat 140-142

doordordrecht@gmail.com www.facebook.com/DOORDordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!