maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Geannuleerd: Basement Battles II: Rap- en dansbattle in de Popcentrale

Geannuleerd: Basement Battles II: Rap- en dansbattle in de Popcentrale

05 juli 2014
Van zaterdag 05 juli 2014 tot en met zaterdag 05 juli 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdag 5 juli vindt de tweede editie van Basement Battles plaats in de Popcentrale. In de kelder van het Energiehuis komen dansers en rappers uit de hiphop scene bij elkaar voor een old school battle. De winnaar gaat naar huis met €100,-

Iedere rapper krijgt een minuut de tijd om een verse te rappen. Dit mag een track zijn, a capella of freestyle. Alles mag, als het maar niet langer dan een minuut duurt. Ook de dansers hebben 1 minuut de tijd om te laten zien wat ze kunnen. Alles is mogelijk; ingestudeerd, freestyle, solo of met een groep.
 
De rappers en dansers worden beoordeeld door leden van de succesvolle Dordtse hiphopcrew Brandwerk. De avond wordt gehost door Far I, de DJ is J Phat en ook de Dordtse rapper Keesfluks zal een optreden geven.

Rappers kunnen zich op de avond zelf opgeven. Dansers dienen zich van te voren aan te melden door te mailen naar angela.waals@tobe.nl. Ook beatcreators kunnen meedoen. Makers van hiphop/trap/dubstep beats kunnen hun tracks mailen naar info@hardheaderz.com en ze zullen gespind worden op deze avond en kans maken op een prijzenpakket.
 
Basement Battles II vindt plaats op zaterdag 5 juli in de Popcentrale / Talent Stage in het Energiehuis. De entree is gratis en de deur gaat open om 20:00. De battles starten om 21:00.
 
Foto: Hiphop dansers van ToBe (Foto door Tim Leguijt)

Update: Het event 'Basement Battles II' wat op zaterdag 5 juli zou plaats vinden is wegens de voetbalwedstrijd van Nederland geannuleerd. Basement Battles wordt in september 2014 opnieuw ingepland.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Popcentrale

Popcentrale / Talent Stage in het Energiehuis

www.popcentrale.nl
Deel dit bericht met je vrienden!