maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Gratis Masterclass DJ Okkie tijdens DJ Cafe #6

Gratis Masterclass DJ Okkie tijdens DJ Cafe #6

04 juli 2014
Van vrijdag 04 juli 2014 tot en met vrijdag 04 juli 2014
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

Op vrijdag 4 juli vindt de laatste DJ Café van dit seizoen plaats in de Popcentrale.Tijdens het DJ Café komen verschillende DJ's bij elkaar om te netwerken, te draaien en skills uit te wisselen. Om de laatste editie voor de zomerstop iets speciaals te geven zal workshopdocent DJ Okkie een gratis masterclass komen geven.
 
Okkie Vijfwinkel is docent van de zeer populaire DJ workshops die de Popcentrale organiseert. Hij is een zeer ervaren en veelzijdig DJ en een zeer bewkame docent. Hij zal van 21:00 tot 22:30 aanwezig zijn om zijn tips en tricks te laten zien. Voor beginnende DJ's een uitgelezen kans om te kijken hoe een professional het aanpakt. Je kunt je van te voren aanmelden, maar ook gewoon langskomen in de Popcentrale.

Na de masterclass van Okkie zal het reguliere DJ Café plaats vinden. Tijdens het DJ Café is de booth vrij beschikbaar voor iedereen die wil draaien. Platen, CD’s, USB of laptops; alles is welkom! Heb je interesse om te draaien, meld je dan van te voren aan via www.popcentrale.nl. Een beperkt aantal plekken wordt van te voren vastgelegd, de rest van de beschikbare plekken wordt op de avond zelf gevuld.
 
DJ Café #6 vindt plaats op vrijdag 4 juli. Aanvang is om 21:00 en de entree is gratis. Locatie is Energiehuis, Popcentrale Talent Stage.

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!