maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Popschool live

Popschool live

01 juli 2014
Van dinsdag 01 juli 2014 tot en met donderdag 03 juli 2014
Van 19:00 uur tot en met 23:00 uur

Op 1, 2 en 3 juli presenteren 40 Popschoolbands zich in de Power Stage in het Energiehuis, Dordrecht. Drie avonden lang zijn er de jongste bands uit de regio te zien en te horen na een jaar hard oefenen van hun repertoire.
Ben je benieuwd hoe het is om in een band te spelen? Kom kijken en laat je inspireren! Aan het begin van de avond spelen eerst een uur de Popschool 4 Kids bands (tot ongeveer 12 jaar) en daarna beklimmen de toekomstige Dordtse pophelden, de leerlingen van de Popschool, het podium.

Enkele van de bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage van de Popcentrale en/of op Wantijpop, maar sommige staan voor de allereerste keer op het podium. Deze presentaties geven een goed beeld van hoe de jongeren in bands hebben leren spelen en de Popschooldocenten zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven over het reilen en zeilen op de Popschool.

Kom je ook? Om 19.00 uur begint de eerste band en de avonden duren tot ongeveer 23.00 uur. De entree is gratis. Voor vragen over de Popschool en de Popschool Live!-avonden stuur je een mailtje naar Eelco: eelco@popcentrale.nl
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!