zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Diakonaal Aandachtscentrum houdt informatieavond

Diakonaal Aandachtscentrum houdt informatieavond

30 juni 2014
Van maandag 30 juni 2014 tot en met maandag 30 juni 2014
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

Het Diakonaal Aandachtscentrum is een plek waar je zomaar kunt binnenlopen. Om eens met iemand te praten, je verhaal te vertellen, of om te spreken over levens- en geloofsvragen. Maar ook als je zo maar even rust zoekt, wilt lezen, bidden of mediteren, ben je welkom in het Aandachtscentrum.

Het Aandachtscentrum heeft nu bijna zestig vrijwillige medewerkers, die als gastvrouw of gastheer bij toerbeurt aanwezig zijn. Zij hebben allen een basistraining achter de rug. Voor een nieuwe groep hopen wij binnenkort een nieuwe basistraining te starten. Daarom houden we eerst een informatieavond op

maandag 30 juni 2014 (aanvang: 19.45 uur) in het Diakonaal Aandachtscentrum, Singel 273 in Dordrecht.

Dit is een goede gelegenheid om meer over het Aandachtscentrum te weten te komen. U kunt horen wat u van het werk in het Aandachtscentrum kunt verwachten en wat het Aandachtscentrum voor u kan betekenen. U kunt er ook al uw vragen kwijt.

Kunt u goed naar het verhaal van een ander luisteren? Kunt u zonder vooroordelen de ander tegemoet treden? Dan bent u ook geschikt om gastvrouw of gastheer te zijn in het Aandachtscentrum. Heeft u tijd beschikbaar en wilt u die zinvol besteden? Aandacht, geduld en tijd voor een ander beschikbaar stellen? Denkt u er dan eens over na. Komt u in elk geval naar onze informatieavond op 30 juni. We heten u graag welkom!

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Diakonaal Aandachtcentrum

Singel 273

(078) 631 52 88 of 0

a.weiss@aandachtscentrumdordrecht.nl www.aandachtscentrumdordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!