dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Picknick met openluchtoptreden Cashflow3

Picknick met openluchtoptreden Cashflow3

29 juni 2014
Van zondag 29 juni 2014 tot en met zondag 29 juni 2014
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

Op zondag 29 juni wordt er door een aantal kerken uit de wijk Stadspolders een picknick georganiseerd met een gratis live optreden van de band Cashflow3. De picknick vind plaats op het zgn. Koeienveld (ter hoogte van het Bakema-erf)

Vanaf 13:30 uur is een ieder van harte welkom. Er zijn deze middag allerlei activiteiten voor kinderen: er zal worden geschminkt en er worden pannenkoeken gebakken. Maar er is zeker ook aan de volwassenen gedacht: het is namelijk gelukt om de band Cashflow3 te contracteren voor een openluchtconcert die middag.

De splinternieuwe band ‘Cashflow3’ bestaat uit vijf ervaren muzikanten en zet stevige, stoere, spetterende shows neer met bekende en minder bekende hits van Johnny Cash. De band laat zich inspireren door de energie die Cash met zijn muzikanten wist te ontketenen tijdens de legendarische gevangenisoptredens in San Quentin en Folsom Prison. Bij het eerste optreden van de band in 2013 in Papendrecht, was de zaal te klein en moesten honderden mensen later terugkomen voor een snel ingelast tweede optreden. Meer informatie over Cashflow3 is te vinden op www.cashflow3.nl.

Voor koffie, thee en limonade wordt gezorgd. Er zijn beperkt tafels en stoelen aanwezig. Neem zelf iets lekkers mee voor bij de koffie of de lunch. Bij een temperatuur beneden de 15 graden en/of regen gaat het evenement niet door.

Info

Organisator:

Adres:

Diverse Kerken

Koeienveld (ter hoogte van het Bakema-erf)

Deel dit bericht met je vrienden!