zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Maak kennis met Het Spectrum

Maak kennis met Het Spectrum

28 juni 2014
Van zaterdag 28 juni 2014 tot en met zaterdag 28 juni 2014
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur


Wat is het verschil tussen een verzorgingshuis en een verpleeghuis? Kan ik bij Het Spectrum terecht met een beginnend dementerende ouder? Welke hulp kan ik krijgen in de laatste levensfase? Kan ik revalideren bij Het Spectrum? Ontdek de mogelijkheden tijdens open dag op zaterdag 28 juni van 10.00 tot 16.00 uur in De Prinsemarij.

Het Spectrum biedt in Dordrecht op veel manieren zorg en welzijnsondersteuning. Bekend zijn onder meer de locaties De Sterrenlanden, Vreedonk, De Prinsemarij en Hospice De Patio. De (zorg)organisatie biedt allerlei vormen van wonen met ondersteuning tot complete verzorging in een verpleeghuis. Daarnaast is Het Spectrum actief in de wijk met zorg bij de mensen thuis. Dat varieert van thuishulp bij dementerenden tot behandelaars die bij mensen thuis komen voor fysiotherapie, diëtetiek, ergotherapie of logopedie.
De mogelijkheden voor begeleiding tijdens de laatste (terminale) levensfase is eveneens breed. Het Spectrum kan ondersteuning thuis bieden, maar ook via een hospice of palliatieve unit waar 24 uur een medisch team de bewoner begeleidt.

De veelzijdigheid van Het Spectrum komt ook tot uiting tijdens de open dag in de diverse activiteiten. Het kinderdagverblijf De Sterretjes, onderdeel van Het Spectrum, biedt kindervermaak, er is een brei- en haakgroep aanwezig en in de bibliotheek van De Prinsemarij toont de Formulierenbrigade welke hulp zij kunnen aanbieden en hoe de braintrainer werkt.
Tegelijk met de open dag van Het Spectrum vindt de Dag van Nieuw Krispijn plaats met een groots wijkfeest, braderie en diverse optredens.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Het Spectrum

Minnaertweg 4

078 - 617 23 33

g.peeters@hetspectrum.nl
Deel dit bericht met je vrienden!