zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Stadswinkel vier zaterdagochtenden open

Stadswinkel vier zaterdagochtenden open

28 juni 2014
Van zaterdag 28 juni 2014 tot en met zaterdag 19 juli 2014
Van 09:00 uur tot en met 12:00 uur

Elk jaar is het voor de start van de zomervakantie extra druk in de Stadswinkel. Veel bewoners komen in die periode naar de Stadswinkel om paspoorten en identiteitskaarten aan te vragen. Om bezoekers tijdens deze drukte tegemoet te komen, is de Stadswinkel op vier zaterdagochtenden extra geopend.

Op zaterdag 28 juni, 5 juli, 12 juli en 19 juli is iedereen welkom vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur. Bezoekers kunnen op deze zaterdagen voor al hun zaken terecht. De aanvraag naturalisatie (Nederlandse nationaliteit) of omgevingsvergunning kan echter alléén op afspraak tijdens onze 'gewone' openingstijden.

Voorkom lang wachten
Om lang wachten te voorkomen, kan men een afspraak maken via www.dordrecht.nl of bellen naar de Stadswinkel via telefoonnummer 14 078. Natuurlijk zijn bezoekers ook zonder afspraak tijdens de openingstijden welkom.  

Ophalen van documenten
Elke vrijdagmiddag tot 17.00 uur is de Stadswinkel alléén open voor het ophalen van uw paspoort, identiteitskaart en/of rijbewijs. Voor het ophalen geldt dat deze documenten al aangevraagd en betaald zijn.

Info

Organisator:

Adres:

Stadswinkel

Stadswinkel

Deel dit bericht met je vrienden!