dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

SMC078+ organiseert bijeenkomst over social media slim inzetten

SMC078+ organiseert bijeenkomst over social media slim inzetten

24 juni 2014
Van dinsdag 24 juni 2014 tot en met dinsdag 24 juni 2014


Sociale media zijn krachtige marketingkanalen voor ondernemers. Je kunt gemakkelijk en snel je klantenkring vergroten, mits je het slim inzet en de juiste content verspreidt. Veel ondernemers hebben het al zo druk en zien het als verspilling van hun kostbare tijd. Maar sociale media bieden een mooi platform om jouw content te verspreiden en klanten aan te trekken.

Daarom organiseert Social Media Club Drechtsteden en omgeving (SMC078+) op 24 juni a.s. een bijeenkomst over "social media slim inzetten".

Goede contentstrategie
Sociale media kan je letterlijk en figuurlijk winst opleveren, zonder dat het je al te veel tijd kost! Maar hoe maak je nu een goede contentstrategie en speel je in op actualiteiten? Onze gastspreker Maaike Gulden laat op 24 juni zien dat het inzetten van sociale media een fluitje van een cent kan zijn en het zeker niet te veel tijd hoeft te kosten.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website van SMC078+ (www.smc078plus.nl). De toegang is gratis.

SMC078+
Social Media Club Drechtsteden en omgeving is een jaar geleden opgericht door een aantal Dordtse ondernemers en medewerkers. Het huidige team bestaat uit: Fabian de Jong (internetbureau Elephant CS), Ralph Bouman (Albert Schweitzer Ziekenhuis), Sandra Galjaard (Triskelion Advies) en initiatiefneemster Diana Pluut (DiCompass, Driving your communications forward).

Onder het motto "if you get it share it” organiseert dit team per jaar minimaal twee bijeenkomsten over social media gerelateerde onderwerpen. Naast boeiende gastsprekers zoals Wilco de Krey (WP4FB) en Patrick Petersen (Online Marketeer) bieden de bijeenkomsten ook interessante netwerkmogelijkheden voor ondernemers uit de regio. Met een maximum aantal van 50 deelnemers per bijeenkomst zorgt SMC078+ voor inhoud, interactie en inspiratie.
 

Info

Organisator:

Website:

Social Media Club Drechtsteden

http://www.smc078plus.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!