zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

3 x Bach = 2014

3 x Bach = 2014

21 juni 2014
Van zaterdag 21 juni 2014 tot en met zaterdag 21 juni 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdag 21 juni laten Bach Reflections, pianist Ivo Janssen, cellist Larissa Groeneveld en het Drechtsteden Bachkoor horen hoe Bach in 2014 klinkt. Dit belooft een verrassende en verfrissende melange van klassieke muziek en jazz. Zaterdag 21 juni in Ketel 1. Aanvang 20. 00 uur.  

Ivo Janssen zorgt voor het klassieke pianogeluid. De groep Bach Reflections maakt met twee blazers, gitaar en bas van dezelfde Bach pure kamerjazz. En met de bijdrage van het Drechtsteden Bachkoor staat het programma garant voor authentieke vocale uitvoeringen. Larissa Groeneveld brengt tenslotte delen uit de befaamde cellosuites ten gehore.

Bron van inspiratie
Ook voor jazzmusici is de muziek van Johann Sebastian Bach een onuitputtelijke bron van vreugde en inspiratie. Bach Reflections gaat op zoek naar de diepere lagen in zijn werken door deze te verbinden met de jazz muziek van deze tijd. De musici herschikken en hergebruiken onderdelen van de composities van Bach als voertuig voor jazzy improvisaties.

Meer informatie en verkoop van kaarten is te vinden op  www.muziekstroomdordrecht.nl of www.energiehuis.nl

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!