zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Bazaar

Bazaar

21 juni 2014
Van zaterdag 21 juni 2014 tot en met zaterdag 21 juni 2014
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Op zaterdag 21 juni vindt een bazaar plaats tussen 10 en 17 uur. Dit gebeurt in de Opstandingskerk, Groen van Prinstererweg 66 in Dordrecht (3317SP). Het programma bestaat uit veel muziek en dans. Ondertussen kan men genieten van Indische drankjes, koekjes en maaltijden waaronder saté. De bazaar wordt georganiseerd door de afdeling Rotterdam –Dordrecht van de GKIN (Gereja Kristen Indonesia Belanda).
 
Wij verzoeken u om in uw weekblad aandacht te schenken aan onze bazaar, mensen die niet bekend zijn met onze kerkinstelling vinden de weg naar de bazaar vaak via de agenda in de bladen. Wellicht vindt u het interessant om ons te bezoeken en er een kort artikel aan te wijden. U bent van harte welkom.

Info

Organisator:

Adres:

Afdeling Rotterdam–Dordrecht van de GKIN

Groen van Prinstererweg 66

Deel dit bericht met je vrienden!