zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Pop, new wave en punky hits door Holzstocksucerkklutzbonbon

Pop, new wave en punky hits door Holzstocksucerkklutzbonbon

20 juni 2014
Van vrijdag 20 juni 2014 tot en met vrijdag 20 juni 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur


Holzstocksückerklutzbonbon is dé perfecte zoethouder. Met herwerkingen van punkhits, new-waveklassiekers en popsongs uit heden en verleden weet het duo met gitaar en zang het publiek te imponeren. Inmiddels heeft het Dordtse duo Esther Donkervoort (zang) en Paul Werkhoven (gitaar en zang) al op verschillende podia in binnen- én buitenland gestaan. Zo speelden zij recent nog in Londen (GB) en in Sankt Goar (D). Voor 2014 staat een optreden in New York in de planning! Uiteraard blijft het duo ook haar eigen stad trouw. Kom snel zelf op 20 juni a.s. proeven en ervaar…dit smaakt naar meer.

Website: www.holzstock.com

Waar: De Vreemde Eend

Facebook: https://www.facebook.com/holzstock

Deel dit bericht met je vrienden!