zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

FrankandtheClub

FrankandtheClub

20 juni 2014
Van vrijdag 20 juni 2014 tot en met vrijdag 20 juni 2014
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

De band FrankantheClub doet op 20/6 en 12/7 twee speciale optredens ; twee nieuwe talenten krijgen de mogelijkheid om voor de eerste set van de band om zich te presenteren aan het publiek. Later aan het einde van de show zullen Celeste Liberty en Fransesco Daniel ook nog een aantal songs meezingen…….. Celeste en Fransesco zijn beide kandidaten van de talentenjacht I want to Be Famous. Zanger Frank de Boer leerde hen kennen tijdens de podiumtraining van I want to Be Famous (die hij gaf aan de kandidaten ) en raakte onder de indruk van hun talenten.

“Zowel Celeste als Fransesco zijn er volgens mij erg aan toe om kilometers te gaan maken “ geeft hij aan ; “En dat betekent optreden in dit geval. Vandaar dat ik de volgende constructie voor ze bedacht ; ze openen de avond allebei solo en doen samen ook nog mee met ons in de finale van de show. Zo doen ze in korte tijd heel veel ervaring op en zien ze hoe het bij ons in keuken gaat “. 

Info

Organisator:

Adres:

De Popcentrale

De Popcentrale

Deel dit bericht met je vrienden!