zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Lunchen met Pauni Trio & Orkesta: 'Melk & Honing'

Lunchen met Pauni Trio & Orkesta: 'Melk & Honing'

18 juni 2014
Van woensdag 18 juni 2014 tot en met woensdag 18 juni 2014
Van 12:30 uur tot en met 00:00 uur

Zinderende en swingende Polyfone Bulgaarse vrouwenzang door het Pauni Trio. In het programma Melk en Honing laten de zangeressen hun samenzang voor het eerst in hun moerstaal klinken. Een frisse benadering van de folklore muziek. Woensdag 18 juni, aanvang 12.30 uur in Ketel 1 van het Energiehuis.

Speciaal voor het programma Melk en Honing richtten de drie dames het Pauni Orkestar op, dat met hun opzwepende Balkanritmes het publiek weet mee te lokken naar het ‘zoete’ land van Melk & Honing. Het trio haalt hun inspiratie uit oude bronnen als Onder de groene Linde en het Antwerps Liedboek. Ook Jan Rot schreef voor dit programma een aantal teksten. Het Pauni Trio neemt binnen de Nederlandse muziekwereld een unieke plaats in.

Vlijmscherp, loepzuiver en adembenemend!

Pauni Orkestar:
Juliëtte van Dijk, Iris Ficker en Mariëlle de Winter (zang)
Akos Laki (tenorsax en klarinet), Kay Krijnen (accordeon), Jasper de Beer (bas) en Bokkie Vink (drums).

Info

Organisator:

Adres:

Muziekstroom

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!