zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Presentatie- en communicatietraining bij ToBe

Presentatie- en communicatietraining bij ToBe

17 juni 2014
Van dinsdag 17 juni 2014 tot en met dinsdag 24 juni 2014
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Presentatie- en communicatietraining bij ToBe

Op dinsdagavond 17 juni en 24 juni van 20.00-22.00 uur vindt er bij ToBe in het Energiehuis een 2-weekse presentatie- en communicatietraining plaats.

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: een sollicitatiegesprek voeren, een kritische opdrachtgever overtuigen of een volle zaal toespreken. Het zijn verplichtingen die heel wat mensen liever aan zich voorbij laten gaan. Toch valt er niet altijd aan te ontkomen. Een idee, een product en vooral jezelf presenteren vergt veel zelfvertrouwen. Juist op zulke momenten wil het je nog wel eens aan overtuigingskracht ontbreken. In deze korte cursus leer je op geheel eigen wijze, duidelijk en aangenaam het woord te voeren. Jan Stroeve is werkzaam als regisseur en theaterdocent bij ToBe en heeft voor deze training de nodige ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven waar hij regelmatig workshops verzorgd. Kosten voor deze cursus: € 40,-.
Opgeven voor deze cursus kan via klant@tobe.nl. Kijk voor ons complete aanbod op www.tobe.nl .

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting 'To Be'

Dordrecht

613 31 44

info@stichtingtobe.nl www.stichtingtobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!