zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Deep Purple concert

Deep Purple concert

16 juni 2014
Van maandag 16 juni 2014 tot en met maandag 16 juni 2014
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

Een concert met alleen maar muziek van de legendarische band Deep Purple gespeeld door gitaarleerlingen van Peter de Jong. Niet alleen de muziekleerlingen doen mee, er wordt een heuse cross-over gecreëerd.

Concert
Op maandag 16 juni om 20.30 uur vindt er in Ketel 1 van het Energiehuis een bijzonder concert plaats.
Dit alles begon als een voorspeelavond van ToBe gitaarleerlingen van Peter de Jong. Het leek hem leuk om vanaf dit jaar elk jaar in juni een concert te geven met als thema een band uit het classic rock genre. Dit jaar starten we met Deep Purple.

Wat eraan vooraf ging…
Maar alleen een concertje met gitaren vond Peter niet genoeg. Iedereen was enthousiast en al snel had Peter rondom zijn leerlingen bands geformeerd. Onder andere Govert van der Kolm die alles van toetsen en Hammondorgels (specifiek Deep Purple instrument) weet, wilde meedoen. Het popkoor van ToBe wilde ook graag aansluiten en zingt nu drie liedjes met de bands en één stuk, Hush, a capella. Ook de dansafdeling was enthousiast en zorgt voor een moderne dans op When A Blind man Cries. Tijdens het wisselen van de bands zullen er films worden getoond met interviews en wetenswaardigheden over Deep Purple.

Het concert varieert van zeer ingetogen tot een vlammende versie van Burn. De uitsmijter is natuurlijk Smoke On The Water met twaalf gitaristen, band en het koor. Het wordt een bijzondere avond.

De toegang is gratis.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting 'To Be'

Dordrecht

613 31 44

info@stichtingtobe.nl www.stichtingtobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!