zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Spetterend Vaderdag concert

Spetterend Vaderdag concert

15 juni 2014
Van zondag 15 juni 2014 tot en met zondag 15 juni 2014
Van 14:30 uur tot en met 16:00 uur

Op Vaderdag wordt er in het Energiehuis te Dordrecht een uniek muziekconcert verzorgd door het orkest “Musical Souvenir” onder leiding van dirigent Jim Roodnat. Solist is Edwin Monteyn.

“Musical Souvenir” speelt vooral film- en musicalmuziek in een speciale bezetting met strijkers, houtblazers, een complete kopergroep inclusief saxen, een harp en slagwerk. Dat geeft het orkest een bijzondere sound. Alle leden zijn amateurmuzikanten, die veel plezier beleven aan het gezamenlijk musiceren.  Het symfonieorkest uit Capelle aan de IJssel heeft in haar 15 jarig bestaan meer dan 30 concerten in het land gegeven en een aantal bekende artiesten begeleid. Het orkest staat sinds april 2013 onder leiding van de jonge getalenteerde dirigent Jim Roodnat.

Op 15 juni om 14.30 uur biedt “Musical Souvenir” alle vaders en hun familie een gevarieerd programma aan. Het Energiehuis is een bijzondere locatie in Dordrecht met een prachtige akoestiek. Samen met jazz- en popzanger Edwin Monteyn laat het orkest de bezoekers genieten van lekkere stoere mannenmuziek.

Kaarten bestellen
Kaarten voor het concert kosten € 15,00 en zijn te reserveren per mail:
kaartjesconcertmuso@gmail.com

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Musical Souvenir

Energiehuis in Dordrecht

mieke-muso@live.nl www.musicalsouvenir.nl
Deel dit bericht met je vrienden!