zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

NKD: nationale korfbalhappening

NKD: nationale korfbalhappening

14 juni 2014
Van zaterdag 14 juni 2014 tot en met zaterdag 14 juni 2014
Van 11:00 uur tot en met 00:00 uur

NKD: nationale korfbalhappening in Dordrecht

Dordrecht is op zaterdag 14 juni voor de tweede achtereenvolgende keer de mondiale korfbalhoofdstad. Bij de vijf korfbalclubs in de Merwestad, DeetosSnel, Oranje Wit, Sporting Delta, Movado en KC Dordrecht, krijgt dan de Nationale Korfbaldag (NKD) gestalte. Een evenement dat in deze korfballiefde ademende stad thuiskomt!

De Nationale Korfbaldag is uitgegroeid tot dé afsluiter van het korfbalseizoen. Dordrecht geeft voor de tweede maal de NKD een uniek karakter door het evenement over vijf locaties te verdelen. Het programma staat helemaal klaar: KC Dordrecht houdt een spelletjesochtend voor de jongste jeugd, bij Movado is een toernooi voor G-korfballers, Sporting Delta huisvest het NK schoolkorfbal, bij DeetosSnel zijn de finales om de nationale titels bij de C- en B-jeugd (om 11.00 uur en 13.00 uur) en de finales voor de landstitels bij de A-junioren en senioren zijn om respectievelijk 15.00 uur, 17.00 uur en 19.30 uur bij Oranje Wit. Ook zullen er die dag clinics door internationals worden gegeven. De toegangsprijzen voor de finales bij DeetosSnel en Oranje Wit zijn met twee euro laagdrempelig.

De Nationale Korfbaldag in Dordrecht: vijf clubs, vijf locaties, één geweldige korfbalhappening. Ervaar Dordt Sport

Voor het uitgebreide programma, zie www.DordtSport.nl, en volg de NKD ook via Facebook (/DordtSport) en Twitter (@DordtSport #NKD14).

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Dordt Sport

Dordrecht

www.DordtSport.nl
Deel dit bericht met je vrienden!