zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Inhalen Merwelanden Vierdaagse

Inhalen Merwelanden Vierdaagse

13 juni 2014
Van vrijdag 13 juni 2014 tot en met vrijdag 13 juni 2014
Van 14:15 uur tot en met 00:00 uur

Dat de wandelvierdaagse niet alleen voor de jeugd is, bewijst woon- en zorgcentrum De Merwelanden maar weer. Voor de achtste keer wordt in de Staart de Merwelanden Vierdaagse gelopen. Circa 100 bewoners, medewerkers en vrijwilligers doen er aan mee. De oudste deelneemster is 101 jaar! In een rolstoel, wandelend met of zonder rollator: iedere deelnemer beleeft op zijn eigen manier veel plezier aan dit sportieve evenement. Het blarenbal na de laatste wandeling op vrijdag is een feestelijke afsluiting van de vierdaagse.
 
De wandelaars worden vrijdag a.s. tussen 14.15 en 14.30 uur ingehaald door familie en medewerkers van De Merwelanden. Aansluitend vindt het blarenbal plaats.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Merwelanden

Haringvlietstraat 515

www.demerwelanden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!