dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Inloopavond definitief ontwerp Noorderdiepzone

Inloopavond definitief ontwerp Noorderdiepzone

12 juni 2014
Van donderdag 12 juni 2014 tot en met donderdag 12 juni 2014
Van 18:30 uur tot en met 21:00 uur

De gemeente houdt op donderdag 12 juni een inloopavond over het definitieve ontwerp van de Noorderdiepzone, onderdeel van het project Nieuwe Dordtse Biesbosch. U bent van harte welkom om de inloopavond te bezoeken.
 
In het definitieve ontwerp zijn de opmerkingen, gemaakt op de informatieavond van 18 december 2013, zoveel mogelijk verwerkt. De antwoorden op vragen die gesteld zijn tijdens deze bijeenkomst kunt u nog lezen op www.nieuwedordtsebiesbosch.nl.

De inloopavond vindt plaats in het Parkhuis (zaal Trefpunt), Haaswijkweg Oost 69A in Dordrecht en is van 18.30 tot 21.00 uur.

Programma:
18.30-19.30 uur: Start van de avond waarbij u aan de hand van plattegronden kennis kunt nemen van het definitieve ontwerp. Er is ook gelegenheid tot vragen stellen aan medewerkers van de verschillende disciplines.

19.30-20.00 uur: Welkom en toelichting door portefeuillehouder Bert van de Burgt . Presentatie ontwerp Noorderdiepzone door landschapsarchitect Harm Veenenbos via een film.
   
20.00-21.00 uur: Vervolg van de avond waarbij u aan de hand van plattegronden kennis kunt nemen van het definitieve ontwerp. Er is ook gelegenheid tot vragen stellen aan medewerkers van de verschillende disciplines.

21.00 uur: Einde.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angélique Karten, tel. 078-770 4295. Wilt u de laatste ontwikkelingen van het project volgen? Dan kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de Nieuwe Dordtse Biesbosch, via www.nieuwedordtsebiesbosch.nl onder het kopje Nieuws en Publicaties.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Dordrecht

Parkhuis (zaal Trefpunt), Haaswijkweg Oost 69A i

Deel dit bericht met je vrienden!