zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Audities Hiphop Demo Crew

Audities Hiphop Demo Crew

10 juni 2014
Van dinsdag 10 juni 2014 tot en met dinsdag 10 juni 2014
Van 19:00 uur tot en met 22:00 uur

ToBe Dans is op zoek naar Hiphoptalent! Dinsdag 10 juni is er een auditie voor jongeren vanaf 14 jaar. Deze vindt plaats in het Energiehuis (Noordendijk 148) in Dordrecht. Aanmelden kan via klant@tobe.nl.

Wil je veel optreden en heb je danservaring? Meld je dan aan voor de auditie van de Hiphop Demo Crew. Deze crew doet namens ToBe Dans mee aan shows, festivals en wedstrijden. De auditie op 10 juni, van 19.00 tot 22.00 uur, bestaat uit twee rondes. In ronde 1 laat je zien hoe snel je een nieuwe choreo oppikt. Ronde 2 is om te laten zien wat je nog meer kunt, freestyle. Deelname aan de auditie is gratis. Vermeld bij je aanmelding via klant@tobe.nl je naam, leeftijd en danservaring.

Ben je door de auditie heen, dan betaal je eenmalig een bedrag voor 36 trainingen (een seizoen) van de Hiphop Demo Crew. Trainingen vinden plaats op maandagen van 19.00 tot 20.30 uur in het Energiehuis en starten op 8 september 2014.

ToBe cultuurcentrum is de hot spot voor dans in Dordrecht. Je vindt er verschillende soorten urban dansstijlen waaronder Hiphop Lyrical en Breakdance. Binnenkort ook Wackin’ en High Heels. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting 'To Be'

Noordendijk 148

613 31 44

info@stichtingtobe.nl www.stichtingtobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!