zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Werelds met Pan con Timba

Werelds met Pan con Timba

07 juni 2014
Van zaterdag 07 juni 2014 tot en met zaterdag 07 juni 2014
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

Op 7 juni zorgt de tienkoppige Cubaanse band Pan con timba voor een swingend optreden in Jazzpodium DJS. De band bestaat sinds 2008 maar heeft zich onlangs volledig in een nieuw jasje gestoken, met een nieuwe sound tot gevolg: ‘TimbaSon’. Hiermee beslaat deze band zowel de traditionele Cubaanse muziek zoals de Son, bekend geworden door de Buena Vista Social Club, als de meer moderne Cubaanse muziekstromen.

Pan con timba is een Cubaanse spreuk die refereert aan het samenvoegen van verschillende smaken om iets overheerlijk nieuws te creëren. Een betere beschrijving van deze band er bestaat niet.

Deze swingende Cubaanse band bestaat uit rasmuzikanten vanuit alle windstreken, maar hun muziek is 'tipico cubano'. Kortom: Een heerlijke avond in ‘Cubaanse sfeer’ aangevoerd door leadzanger Vidal Cruz Conde.

Elke eerste zaterdag van de maand brengt Jazzpodium DJS onder de noemer ‘Werelds!’ een feestelijke live-band die ‘wereldmuziek’ speelt, variërend van Balkanbeat en Latin tot Afrikaans en reggae.

Datum: 7 juni 2014
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / aanvang: 22.30 uur.
Entree: 8,- / Leden 4,- < 25

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!