zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Kindervoorstelling bij ToBe

Kindervoorstelling bij ToBe

07 juni 2014
Van zaterdag 07 juni 2014 tot en met zaterdag 07 juni 2014
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Kindervoorstelling in improvisatietheater bij ToBe

Gevorderde spelers van de ToBe-cursussen Kindervoorstelling maken en Improvisatietheater spelen op zaterdag 7 juni de voorstellingen WieWaWeg en Proefdieren. De afgelopen maanden werkten de cursisten van ToBe Theater Volwassenen aan deze (kinder)voorstellingen. Zij presenteren het resultaat in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis, Noordendijk 148.

WieWaWeg (kindervoorstelling)
Tijdens een spelletje verstoppertje raakt Laura de weg kwijt. Waar is ze? Ze komt terecht in de ingewikkelde wereld van de volwassenen. Die begrijpen Laura niet en Laura snapt helemaal niets van hen. Het wordt een spannende reis vol bizarre avonturen. WieWaWeg is een dynamische kindervoorstelling vol beweging en muziek die leest als een spannend prentenboek, geschikt voor kinderen van 4 tot 99 jaar. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten €5,-. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen €2,- korting! Kaartverkoop via www.energiehuis.nl.

Proefdieren
Welkom in de wondere wereld van de farmacie! Een aantal vrijwilligers ondergaat testen voor het nieuwe medicijn Cheforidon. Wat is de werking ervan? Komt dat gekke gevoel door het slikken van die pil of door het opgesloten zitten? Wat gaat er gebeuren? En is die man altijd zo eigenaardig of komt dat door het medicijn? Deze voorstelling over groepsgedrag, ego’s en manipulatie is door middel van improvisatie tot stand gekomen in de lessen. Proefdieren begint om 20.15 uur. Kaarten kosten €5,-. Kaartverkoop via www.energiehuis.nl.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Openingstijden: maandag t/m woensdag van 15.00 uur tot 18.00 uur, donderdag t/m zaterdag van 15.00 uur tot 20.30 uur en een uur voor aanvang van de voorstellingen.

Ook acteren bij ToBe cultuurcentrum? Schrijf je in voor Basistraining Acteren, Kleinkunst, Improvisatietheater of Kindervoorstelling maken via www.tobe.nl. Voor jeugd van 4 t/m 20 jaar is er Jeugdtheaterschool Dordrecht, www.jtsd.nl. Alle theatercursussen starten begin oktober 2014.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting 'To Be'

Noordendijk 148

613 31 44

info@stichtingtobe.nl www.stichtingtobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!