dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Urban Explorers Festival

Urban Explorers Festival

07 juni 2014
Van zaterdag 07 juni 2014 tot en met zaterdag 07 juni 2014


De negende editie van het Urban Explorers festival is weer in zicht. Op zaterdag 7 juni brengt het festival een multidisciplinair en grensverleggend programma naar Dordrecht.  Verrassende performances en avontuurlijke stedelijke expedities door de binnenstad vormen de rode draad in de programmering en zijn de inspiratiebron voor de makers. Voor één van de expedities is het festival op zoek naar Dordtse (wijn)kelders.

De eerste namen zijn bekend en ook dit jaar heeft Urban Explorers festival weer een primeur. Greg gives Peter space is het nieuwe album van Greg Haines (UK) en Peter Broderick (US). Een verrassende plaat vol spacey geluiden, ontsproten aan hun recente ‘obsessie’ met dub-muziek. Het album verschijnt 16 juni, maar tijdens Urban Explorers festival presenteren beide heren het album al exclusief in een intiem, oud kerkje.

Datum: zaterdag 7 juni 2014

Locatie: voormalige Kunstkerk (festivalhart), Museumstraat 65 en omstreken, Dordrecht
Info & tickets: www.urbanexplorersfestival.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kunstkerk Dordrecht

Museumstraat 65

639 85 55

kunstkerk@dordrecht.nl www.kunstkerkdordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!