zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Dordrechts Museum twee vrijdagavonden open

Dordrechts Museum twee vrijdagavonden open

06 juni 2014
Van vrijdag 06 juni 2014 tot en met vrijdag 13 juni 2014
Van 00:00 uur tot en met 21:00 uur

Dordrechts Museum twee vrijdagavonden open in verband met Willem II – Kunstkoning

Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om de bijzondere tentoonstelling Willem II – Kunstkoning te bezoeken gaat het Dordrechts Museum komende vrijdag, 6 juni en vrijdag 13 juni ook ‘s avonds open. Die dagen sluit het museum pas om 21.00 uur in plaats van om 17.00 uur.

De unieke tentoonstelling over de verloren kunstcollectie van koning Willem II is nog tot 15 juni te zien in het Dordrechts Museum en trok tot nu toe al een record aantal bezoekers. Om de laatste twee weken nog iets meer mogelijkheden te creëren voor kunstliefhebbers om van deze bijzondere tentoonstelling te genieten gaat het museum nu ook twee vrijdagavonden open. Op deze avonden is ook het mogelijk deel te nemen aan de themarondleiding ‘Hoogtepunten’. Meer informatie over inschrijvingen en kosten van de rondleiding zijn te vinden op www.dordrechtsmuseum.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Dordts Museum

Nieuwe Haven 30

+31 (0)78 770 5320

e.kara@dordrecht.nl www.dordrechtsmuseum.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!