dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Classic rockband Gin in Jazzpodium DJS

Classic rockband Gin in Jazzpodium DJS

06 juni 2014
Van vrijdag 06 juni 2014 tot en met vrijdag 06 juni 2014
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

Op 6 juni treedt in Jazzpodium DJS de classic rockband Gin op; een hartveroverende live-band met een voor velen bekend repertoire dat voornamelijk bestaat uit classic rock covers  en seventies met een bluesdip. Steekwoorden zijn: Janis Joplin, Led Zeppelin, Jefferson Airplane en Nazareth. Frontvrouw van Gin is de in Dordrecht wonende Italiaanse Ginet Balistreri.

Met hier en daar een bekende Top 2000-hit, toppers uit het rockgenre en af en toe een dampende blues, weet Gin waar stevige live-muziek om draait. De band is opgericht in 2004 en draait al die tijd op dezelfde formule: zonder onzin een eerlijk potje ruwe, gevoelige live-muziek neerknallen.

Frontvrouw Ginet Balistreri is bij sommigen bekend als gevoelige akoestische troubadour, maar in Gin is zij het prettig gestoorde podiumdier met een overdosis aan passie. Met haar verrassende stemgeluid en niet alledaagse manier van zingen wint ze de aandacht van het publiek binnen één couplet en houdt ze die ook vast tot de laatste uithaal. ‘Een optreden is een feestje’, vertelt haar performance.
Balistreri wordt begeleid door vier ervaren muzikanten: Henri Weijers op drums, Jeroen Noordeman op bas, Wilco Neeleman op leadgitaar en Walter Maas op rhythmgitaar en zang.

Vrijdag 6 juni 2014
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / aanvang: 22.30 uur
Entree: € 4,-- / leden en jongeren tot 25 jaar € 2,00
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!