zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Tweede Fietsvierdaagse

Tweede Fietsvierdaagse

03 juni 2014
Van dinsdag 03 juni 2014 tot en met vrijdag 06 juni 2014


Rond Uit Dordrecht verbindt de stad met de Biesbosch.

Rond Uit Dordrecht organiseert van 3 tot en met 6 juni de tweede fietsvierdaagse vanuit Dordrecht. Er zijn weer mooie routes uitgezet die de unieke kwaliteiten van Dordrecht, de Biesbosch, Ijsselmonde en de Waarden op een mooie wijze met elkaar verbinden.

De routes zijn 30, 50 en 80 km per dag. De routes gaan richting Schoonhoven, Rotterdam, Oosterhout en Willemsstad. Tijdens deze week kan door de deelnemers gratis gebruik worden gemaakt van de Waterbus. Omdat veel deelnemers niet uit Dordrecht komen is erook een avondprogramma opgesteld.

Samen met de Bibliotheek  en de Fietsersbond wordt op 3 juni een avond georganiseerd in het Dordrecht Museum met de schrijver / columnist Bert Wagendorp over zijn boek Ventoux. Dit boek wordt binnenkort verfilmd. Verder wordt er op verschillende dagen een stadsrondleiding verzorgd, een rondleiding door de Grote Kerk en een bezoek aan de distilleerderij van Rutte &
Zie voor meer informatie: www.ronduitdordrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Rond uit Dordrecht

Dordrecht e.o.

Deel dit bericht met je vrienden!