dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Fietsvierdaagse Rond Uit Dordrecht

Fietsvierdaagse Rond Uit Dordrecht

03 juni 2014
Van dinsdag 03 juni 2014 tot en met dinsdag 03 juni 2014
Van 08:00 uur tot en met 18:00 uur

Tweede fietsvierdaagse Rond Uit Dordrecht Van 3 tot en met 6 juni 2014 vindt de tweede fietsvierdaagse van de Stichting ‘Rond Uit Dordrecht’ plaats. Wij willen met dit evenement de bekendheid met de regio Drechtsteden vergroten, met name de band tussen de stedelijke omgeving en de ommelanden. Door de combinatie van fietsen door steden, dorpen, natuur en langs plekken met een culturele waarde en een goede facilitaire ondersteuning, gaan sportieve recreatie en genieten van natuur en cultuur hand in hand! Vanuit de startplaats Dordrecht voeren routes van 25, 50 en 80 km. per dag naar de vier windrichtingen. Op de website kan men zich vanaf 1 januari 2014 inschrijven. 
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting 'Rond Uit Dordrecht'

Dordrecht

http://www.ronduitdordrecht.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!