zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Open dag van het NFN

Open dag van het NFN

01 juni 2014
Van zondag 01 juni 2014 tot en met zondag 01 juni 2014
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Elk jaar organiseert het NFN een open dag. Dit jaar is dat op zondag 1 juni aanstaande. De Dordtse Naturisten Vereniging Goed Af doet deze dag voor iedereen, die hier belangstelling voor heeft, haar poorten open.

Het landelijk thema van dit jaar Open en Bloot, sluit perfect aan bij Goed Af. De sfeer op het terrein is namelijk erg prettig, open en bloot. Iedereen van jong tot oud kan op deze dag kennis komen maken met naaktrecreatie en ervaren wat het is om onbezorgd bloot recreëren in Dordrecht.

Aan de rand van Dordrecht, Smitsweg 3, vindt u de 3,5 hectare grote camping van Goed Af. Het terrein is prachtig groen en parkachtig ingericht. Een plekje in de zon of in de schaduw, op een veldje met meerdere of alleen, alles is mogelijk. Bezoekers die de eerste maal Goed Af bezoeken verbazen zich dat zo’n terrein met een prachtige natuur, douches, toiletten, clubgebouw met bar, een zwem- en peuterbad en diverse sport en spel mogelijkheden binnen Dordrecht te vinden is. Leden van Goed Af hebben natuurlijk altijd toegang tot het terrein. In de wintermaanden zwemmen we in de “Hoge Devel” in Zwijndrecht.

De verenigingsleden heten u zondag 1 juni, tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom. U kunt dan onder het genot van een drankje en een hapje kennis komen maken. Op de open dag hoeft u overigens niet uit de kleren.

Gratis naar de SAUNA
Bevalt het allemaal zo goed op het terrein en wordt u deze dag gelijk lid, dan ontvangt u een super aantrekkelijke korting op de contributie. Daarnaast krijgt elke volwassene die zich deze dag als lid inschrijft een gratis dagentree bij Thermen Binnen den Maas in ’s-Gravendeel. Op deze manier kunt u een dag heerlijk “Open en Bloot” genieten en gebruik maken van alle faciliteiten die deze grote nieuwe sauna te bieden heeft.

 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Dordtse Naturisten Vereniging Goed Af

Smitsweg 3

info@goedaf.nl www.goedaf.nl
Deel dit bericht met je vrienden!