dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Tribute to James Brown

Tribute to James Brown

31 mei 2014
Van zaterdag 31 mei 2014 tot en met zaterdag 31 mei 2014
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

Op 31 mei staat tijdens de JazzLab Sessions in Jazzpodium DJS James Brown centraal. Een aantal bekende en onbekende musici uit de regio spelen, op geheel eigen wijze, composities van de soullegende. In diverse bezettingen zullen de musici de essentie van de funk proberen te pakken, met als vertrekpunt de funkcomposities van The Godfather of Soul.

James Brown, ‘The Hardest Working Man in Show Business’, was een Grammy Award-winnende Amerikaanse entertainer. Brown wordt gezien als één van de belangrijkste en meest controversiële figuren uit de 20-ste eeuw en was belangrijk voor de ontwikkeling van de soulmuziek. Hij wordt tevens gezien als de medegrondlegger van het funkgenre.

Het belooft een swingende groove-avond te worden waarbij stilstaan geen optie is.

Zaterdag 31 mei 2014
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 3,--
www.jazzpodiumdjs.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!