dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Tuinfair in het Vlijpark

Tuinfair in het Vlijpark

31 mei 2014
Van zaterdag 31 mei 2014 tot en met zaterdag 31 mei 2014
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

De Tuinfair van amateur tuindersvereniging Het Vlijpark staat dit jaar in het teken van de moestuin. Iedereen met belangstelling voor eten uit eigen tuin kan een route lopen langs de moestuinen in het park. De moestuiniers geven uitleg over het kweken van een mengelmoes aan groenten. Op deze fair zijn zelfgekweekte planten voor sier- en moestuin te koop voor  kleine prijzen. Verschillende lokale natuurorganisaties zijn vertegenwoordigd en de jongeren van het leer/werkproject Yulius ‘Het Tij’ verkopen zelfgekweekte kruiden.

Verder is er een theetuin met door tuinders zelfgemaakte lekkernijen en kun je een prijs winnen met ‘zaden raden’.

Het Vlijpark propageert het ‘natuurlijk tuinieren’ waarover zaterdag van alles en nog wat is op te steken. Tenslotte brengt een bezoek aan de eigen experimenteer- en leertuin je op nieuwe ideeën. Wees welkom op de vrolijke, veelzijdige en leerzame Tuinfair van Het Vlijpark op zaterdag 31 mei van 10 tot 16 uur aan de Nieuwe Noordpolderweg: vanuit het centrum de Noordendijk af en even voorbij Plan Tij linksaf bij de sportvelden van Oranje-Wit.

Info

Organisator:

Adres:

Tuinvereniging Vlijpark

Vlijpark

Deel dit bericht met je vrienden!