dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Gospel- en Soulworkshop

Gospel- en Soulworkshop

31 mei 2014
Van zaterdag 31 mei 2014 tot en met zaterdag 31 mei 2014
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Op 31 mei organiseert ToBe Cultuurcentrum in samenwerking Gospel- en Soulchoir Elijah een gospel- en soulworkshop in het Energiehuis in Dordrecht.
In deze workshop gaat het vooral om doen! Gospel en soul zingen kun je alleen leren door het zelf te doen en de energie van die muziek te voelen en te ervaren. Je voelt de energie binnen in je opborrelen en je begint mee te bewegen en mee te swingen en het liefst wil je ook zo zingen! Gospel is echte soul music. Zingen vanuit je ziel. Er ontstaat een stukje magie. Maak dat stukje magie je eigen door deel te nemen aan onze gospel en soul workshop!
 
Het zal een energieke dag worden vol beweging, muziek en zang onder leiding van Govert van der Kolm en Trea Kuijsten, bekend van de gospelkoren Elijah en Heart(2)Beat. Ervaring is niet nodig; gospel zingen is vooral leuk! De workshop gaat alleen over het zingen binnen deze stijlen en zal niet gaan over religie.
 
De workshop start om 10:00 uur en wordt om 16:00 uur afgesloten met een spetterend concert door Gospel- en Soulchoir Elijah met alle deelnemers!
De kosten voor de hele dag, inclusief lunch en voorbereidingsmateriaal, bedragen € 45,-. Voor het concert zijn ook los kaarten te koop om familie en  vrienden te laten zien wat je allemaal gedaan hebt tijdens de workshop. Het concert is voor iedereen toegankelijk en kost €5,-. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar op de dag zelf vanaf 14.00 uur naast de centrale balie in het Energiehuis, Noordendijk 148 te Dordrecht. Meer info: www.tobe.nl
 
Aanmelden voor de workshop kan nog tot 19 mei via www.elijahmusic.nl.
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!