dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Straatnaambordenveiling

Straatnaambordenveiling

26 mei 2014
Van maandag 26 mei 2014 tot en met maandag 26 mei 2014
Van 19:00 uur tot en met 22:30 uur

Bied mee op Dordtse straatnaamborden tijdens het veilingevenement.
Op maandagavond 26 mei organiseert het Nationaal Onderwijsmuseum een speciaal evenement ten behoeve van de actie Een schoorsteen voor De Holland. Onder leiding van veilingmeester Pieter Jorissen van Veilinghuis MAK worden 30 geselecteerde Dordtse straatnaamborden geveild voor het goede doel. Bewoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom om te kijken en mee te bieden tijdens deze unieke veilingavond.

Onder het genot van een drankje en hapje kunnen aanwezigen bieden op de mooiste straatnaamborden uit de Dordtse binnenstad. Alle opbrengsten van deze avond komen ten goede aan het terugbrengen van de schoorsteen op gebouw De Holland. Met bijzondere gasten en spraakmakende verhalen achter de straten belooft dit een sfeervolle avond te worden.

Het evenement maakt deel uit van een crowdfundingactie voor het terugplaatsen van de schoorsteen op gebouw De Holland. Indien er meer opgehaald wordt, gaat de opbrengst naar andere publieksvoorzieningen in het gebouw. Naast bieden op straatnaamborden is het mogelijk om te doneren ten gunste van de schoorsteen (meer informatie op www.onderwijsmuseum.nl).

Voor slechts € 5,- per persoon ontvangen bezoekers een biedformulier, twee muntjes voor de catering en een lootje waarmee deelnemers direct kans maken op een straatnaambord. Het evenement vindt plaats in de Koetsruimte van Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30. Inloop 19.00-19.30 uur. Start 19.30 uur, einde 22.30 uur.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen, telefonisch, of direct aan te melden via het online formulier op de websitte van het Onderwijsmuseum.

Veilingevenement Dordtse straatnaamborden
Wanneer        Maandagavond 26 mei 2014
Inloop 19:00-19:30, 19:30 start veiling, 22.30 einde.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nationaal Onderwijsmuseum

Koetsruimte van Duurzaamheidscentrum Weizigt

078 - 632 68 20

info@onderwijsmuseum.nl www.onderwijsmuseum.nl
Deel dit bericht met je vrienden!